iQ Vision fra Trend

IQ® Vision klar hos Enitek A/S!

IQVision fra Trend giver centralt overblik og kontrol med hele ejendomsporteføljen på tværs af platforme!

Enitek A/S er nu klar med IQ®Vision, der afløser 963 som det intelligente værktøj til energioptimering i selv store ejendomsporteføljer. IQ®Vision integrerer Trent-controllere med tredjepartssystemer baseret på åbne protokoller. Platformen byder på en række avancerede funktioner, der blandt andet omfatter central logning af alle data, alarmer, timere m.m. og et enkelt, grafisk overblik – en effektiv vej til at sætte en præcis finger på eksempelvis energispild.

I modsætning til 963 er IQ®Vision programmeret fra bunden i Html5, uden brug af Java, med alle de fordele det medfører. Eksempelvis er IQ®Vision nu kompatibel med mobile enheder som iPad og iPhone, med alle de muligheder det giver for mobil-service af ejendomme på stedet.

Alle de nye funktioner vil være bagud-kompatible og IQ®Vision inkluderer værktøjer, der gør det muligt for Enitek at importere data fra eksempelvis en eksisterende 963 Supervisor. Samtidig supporter IQVision protokoller såsom BACnet, Dalilysstyring, KNX, Modbus, og MBUS, som også kan integreres i den nye platform

Kontakt Enitek A/S her og hør mere om, hvordan vi kan gøre energioptimering og ejendomsstyring enklere med IQ®Vision eller flytte dit system fra 963 Supervisor til IQ®Vision.

Prøv vores Demo login til IQ VISION

Login som demo bruger
Login: demo
Password: De1234