Hvad kan Enitek?

Vi er Energivejledere

Som kunde hos Enitek kan du regne med, at vi ved, hvad vi taler om, når det kommer til energi. Vi er først og fremmest eksperter i tekniske anlæg, men alle medarbejdere er samtidig uddannet som Energivejledere fra Teknologisk Institut.

Det betyder, at vi supplerer vores tekniske ekspertise med en grundig viden om bygningens klimaskærm og generelle tilstand. Og det giver dig en sikkerhed for, at vi yder optimal rådgivning om, præcis hvilket anlæg, der passer bedst til din bygning såvel som dine behov.

Enitek er Trend Systemhus

Gennem vores tætte samarbejde med landets tredjestørste CTS-leverandør, Trend Control Systems, er Eniteks medarbejdere til enhver tid sikret adgang til teknisk efteruddannelse, opdateret viden og de nyeste elektroniske værktøjer.

Som Trend Systemhus indgår vi i rækken af mere end tyve selvstændige virksomheder, der er specialiseret i Trends produkter. Med os som samarbejdspartner undgår du at binde dig til en fast CTS-leverandør. Du får i stedet fuld valgfrihed blandt de øvrige Trend Systemhuse, der på samme tid er vore kolleger og konkurrenter.

Vi kan integration

Eniteks mangeårige erfaring med at integrere forskellige teknologier i et samlet system giver dig mulighed for en optimal drift af samtlige din organisations tekniske anlæg.

Ved at koble anlæggene i et samlet system bliver det muligt at koble en Trend hovedstation til. Fra den let tilgængelige grafisk brugerflade kan du nemt styre og overvåge de forskellige elementer i det tekniske anlæg.

Enitek tilbyder kompleks integration mellem Modbus, M-bus, KNX og bacnet såvel som DALI-lysstyring. Integrationen gør det muligt at få de mange teknologier og systemer til at optræde som et samlet hele. Det understøtter komforten i bygningen og er med til at sikre lavest muligt energiforbrug.

Bips-standarderne er udgangspunkt for alt Eniteks arbejde med CTS og integration.

Standardiseret tilbudsgivning

Som led i den løbende professionalisering af Enitek har vi for nylig investeret i tegneprogrammet Sigma, der benytter sig af bips’ symbolkatalog.

Det betyder, at vi allerede i tilbudsfasen kan levere tegninger, der fungerer som fælles reference gennem hele opgaven. Tegningerne er med til at gøre det komplekse konkret og gør det klart og tydeligt for både dig som kunde og os som leverandør, præcis hvad tilbuddet dækker over.

Enitek tager entreprisesager

Vi har stor erfaring med at udføre arbejde for hoved- og teknikentreprenører og indgår gerne som underentreprenører i for eksempel ventilations-, vvs- og elentrepriser.

Enitek er medlem af bips, og alt arbejde udføres i henhold til de relevante bips-standarder.