Hvem er Enitek?

Specialister i at optimere komfort og energiforbrug

Hos Enitek er vi specialister i at optimere komfort og energiforbrug i bygninger.

Vi er en teknisk velfunderet virksomhed med stor erfaring og ekspertise. Det betyder, at vi kan være din professionelle partner i hele processen med at energioptimere. Vi kan rådgive om, levere, programmere og montere samt efterfølgende servicere og renovere en teknisk løsning, der er 100 procent tilpasset din organisations unikke behov.

Som Trend Systemhus har vi stor erfaring i at integrere flere forskellige systemer og produkter. Det giver dig stor frihed til at vælge. Samtidig er du sikrete et fleksibelt system af høj kvalitet, der ikke kun kan udbygges og serviceres af os.

Eniteks kerne er et trekløver af erfarne medarbejdere. Vi supplerer hinanden, efteruddanner os og følger med i nye teknologier. Vores størrelse gør, at vi kan tilbyde et servicekoncept til en lavere pris end de større konkurrenter, og at vi altid har hånd i hanke med kvaliteten i netop dit anlæg.

Selv om vi er en mindre virksomhed, løfter vi ofte store opgaver. Vi har en række tætte samarbejdspartnere, som er med til at sikre, at vi leverer den helt rigtige løsning.

Det gælder for eksempel, når vi renoverer styringen til ventilationsanlæggene i Københavns Kommunes svømmehaller og er med til at spare borgerne for unødige energiudgifter. Og det gælder, når vi er med til at understøtte flysikkerheden i Københavns Lufthavn ved at regulere det anlæg, der henter kulde i grundvandet til Naviairs flyveledere.