IBI – Fleksibel Rumstyring

ENKEL OG FLEKSIBEL RUMSTYRING

En effektiv kontrol med det lokale indeklima lader dig ikke blot balancere temperatur, luftfugtighed og luftkvalitet, så indeklimaet opleves som rart af brugerne, men giver også mulighed for at optimere energiforbruget.

På et kunstmuseum er det perfekte indeklima konstant og stabilt, mens et godt indeklima på kontoret eller i hotelværelset kræver enkle muligheder for individuel tilpasning.

ENITEK tilbyder en række Wallbus sensor- og displaysystemer, der giver fuld kontrol over indeklimaet og energiforbruget. Sortimentet rækker fra enkle men avancerede sensorer, der måler på temperatur, luftfugtighed og/eller CO2-niveau til hi-tech displaysystemer, der lader brugerne regulere det lokale indeklima.

I de fleste arbejdssituationer opleves det at kunne regulere indeklimaet som et gode og fremmende for arbejdsmiljøet – det gælder i kontoret såvel som i klasselokalet og i hjemmet. I hotelværelser og konferencelokaler er det at kunne regulere temperatur og udluftning en forventet service, som man ikke kommer udenom.

Med Wallbus kan indeklimaet reguleres i det enkelte rum, og brugerne kan få indflydelse på deres eget arbejdsmiljø uden at muligheden for central styring mistes.

Fuld kontrol og overblik – Bæredygtighed i energiforbrug og CO2-reduktion

Styring af luftkvalitet – øget trivsel

Mulighed for individuel regulering – øget brugertilfredshed

Wallbus er baseret på mere end tredive års erfaring, og både design, installation og betjening er enkel og ligetil. Datatransmission og strømforsyning er eksempelvis samlet i det samme, skærmede kabel – det giver en hurtig og enkel installationsproces. Sensorer og displayenheder har samme sokkel, der gør det enkelt at op- eller nedgradere den enkelte enhed.

Brug vores enkle skema til at finde den optimale løsning til dine behov – og få et uforpligtende pristilbud

RUMSTYRING:
TRE MODULER – FULD KONTROL

Wallbus rumfølere og display fra TREND er en serie af fleksible muligheder for at registrere temperatur, luftfugtighed og/eller CO2-niveau i rummet – de to følere med display giver tillige mulighed for, at brugerne kan tilpasse det lokale indeklima

rs-lille – Room Sensor

RS-panelet består af fire konfigurationer, der giver mulighed for at fjernovervåge klima og luftkvalitet, således at indeklima og energiforbrug kan optimeres centralt. Der kan måles på parametrene temperatur, luftfugtighed og/eller CO2-niveau.
RS-serien tillader ikke, at brugerne af faciliteterne selv ændrer på eksempelvis temperatur eller ventilering.

Fire konfigurationer:
 
Temperatur
• Temperatur + luftfugtighed
• Temperatur + CO2-niveau
• Temperatur + luftfugtighed + CO2-niveau.
Enkelt design og tilslutning. Enkel at opgradere til eks. Wallbus display.

rd-lille – Room Display

I rum hvor der er behov for, at brugerne kan tilpasse indeklimaet lokalt, tilbyder RD-panelet en række enkle kombinerede sensor-/betjeningspaneler med baggrundsbelyst, monokromt display og simpel, letforståelig betjening. RD-seriens betjeningspanel giver mulighed for at ændre eksempelvis temperatur og ventilation. Løsningen kan med fordel anvendes i mindre kontorer, mødelokaler, klasseværelser, hotelværelser eller andre faciliteter, hvor muligheden for et individuelt indeklima opleves som vigtig.

Fire konfigurationer:
 
Temperatur
• Temperatur + luftfugtighed
• Temperatur + CO2-niveau
• Temperatur + luftfugtighed + CO2-niveau.
Enkelt design med trykfølsom skærm og enkel, intuitiv betjening.
Enkel at op- eller nedgradere til anden Wallbus sensor/display.

rv-lille – Room View Display

RV-panelet er seriens topmodel. Det store trykfølsomme farvedisplay med enkel og let aflæselig grafik leverer en overbevisende oplevelse af kontrol og hi-tech kvalitet. Alt efter hvilken kontekst RV-panelet indgår i, åbnes der op for en mængde individuelle betjeningsmuligheder – der vil opleves som førsteklasses service i bestyrelseslokaler, butikker, hotelsuiter eller private hjem.

Enkelt design med trykfølsom, hires farveskærm og intuitive ikoner, der tillader betjening af eksempelvis udluftning og temperatur samt mørkelægning, lys og meget mere.

Brug vores enkle skema til at finde den optimale løsning til dine behov – og få et uforpligtende pristilbud